Disciplines

FREZEN

FREZEN

Op freesgebied is Nossin FMI vooruitstrevend in het nauwkeurig bewerken van aluminium materialen. Hierbij kunt u denken aan seriegroottes van 5 tot 1000 stuks.

DRAAIEN

DRAAIEN

Om klanten een volledig pakket te kunnen bieden, is zowel op draai- als op freesgebied de focus gelegd op 24 uurs productie en onderdelen die een repeterend karakter hebben.

Draai- Frees combinatie

Draai- Frees combinatie

Om zeer specifieke producten zo efficient en nauwkeurig mogelijk te maken beschikt Nossin FMI sinds 2018 over een Okuma Multus U3000. Deze machine combineert frezen en draaien in één.

Cleanroom faciliteit

Cleanroom faciliteit

Nossin FMI heeft sinds begin 2011 de beschikking over een cleanroomafdeling. Hier kunnen cleanroom producten, in een klasse 7-omgeving, gereinigd en verpakt worden.

Assembleren

Assembleren

Assembleren is een proces waar Nossin FMI al lange tijd in thuis is. Met een volledig ingerichte assemblageruimte is het mogelijk om gefabriceerde producten tot modules te assembleren.

Controle

Controle

De uitgebreide meetkamer met een 3D Zeiss Contura G2 meetmachine zorgt dat Nossin FMI uiteindelijk levert wat wordt afgesproken.

Diverse bewerkingen

Diverse bewerkingen

Nossin FMI heeft de mogelijkheid tot diverse nevenbewerkingen, waaronder het zagen van materiaal met o.a. een Doall volautomatische lintzaag machine.