Vakmanschap, betrouwbaarheid, precisie en kwaliteit!

Vakmanschap, betrouwbaarheid, precisie en kwaliteit, dat is Nossin Fijnmechanische Industrie. Door de combinatie van deze peilers met het ultramoderne machinepark én de 24-uursproductie, kan Nossin Fijnmechanische Industrie garanderen dat u geleverd krijgt wat u vraagt.

Nossin FMI produceert, en monteert, complexe fijnmechanische componenten met ’repeat’ karakter. Tegen de juiste prijs-/kwaliteitverhoudingen en met een gegarandeerde nauwkeurigheid. Nossin FMI levert volgens de voorwaarden van de Koninklijke Metaalunie, is deelnemer van het High-Tech Platform van Mikrocentrum en van de vereniging Dutch Precision Technology.

VISIE OP KWALITEIT

Nossin FMI staat voor het tijdig leveren van fijnmechanische componenten van hoogwaardige kwaliteit tegen de juiste prijs. Dit lukt Nossin vanwege het ultramoderne machinepark, de uitstekende vakmensen, een geconditioneerde productieomgeving en het full-service productieproces.

Belangrijke peiler hierin zijn nauwkeurig gemeten producten.

GECERTIFICEERD

Vanaf 1993 is Nossin FMI ISO gecertificeerd.
Het bedrijf won diverse kwaliteitsprijzen. Zo werd het in 2000 door Philips Components uitgeroepen tot Best Equipment Manufacturer en in 2009 werd aan Nossin FMI de Best Cost Supplier Award uitgereikt door het vakblad Link.

Bedrijfsprofiel

Nossin FMI produceert complexe fijnmechanische componenten met een gegarandeerde hoge nauwkeurigheid, in alle staalsoorten en non-ferrometalen, met als specialisme het verspanen van aluminium producten. Daarnaast heeft Nossin FMI ruime ervaring in het assembleren van onderdelen, waardoor behalve de productie van onderdelen ook de assemblage van modules kunnen worden ondergebracht.

Nossin FMI werkt voor opdrachtgevers in verschillende industriële sectoren. Voorbeelden zijn onder andere de machine- en apparatenbouw, de semiconductor-, de medische en laboratoriatechnische industrie. Maar ook de elektrotechnische industrie. Tevens vervaardigt Nossin FMI onderdelen voor meet- en regelapparatuur.

Door de korte communicatielijnen tussen de vakmensen binnen Nossin FMI wordt elke dag doelgericht en efficiënt gewerkt. 24/7 – Het resultaat: een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding.

Markten

Machine en apparatenbouw

Medische industrie

Semiconductor industrie

Elektrotechnische industrie

Laboratoriatechnische industrie